Header imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader image

Bruiloften

Meer dan een perfecte dag alleen...

Uw bruiloft vieren in Frankrijk is nog nooit zo makkelijk geweest als op Le Manoir de Longeveau; wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met op maat gemaakte bruiloften.

Dit voormalige cognac landgoed biedt de ideale omgeving voor zowel uw bruiloft als uw receptie.

Wij bieden diverse ruimtes aan, afhankelijk van het seizoen en de grootte van uw gezelschap. Van onze fantastische binnenplaats en gerenoveerde schuur tot ons kleinere restaurant met zitplaatsen voor zo’n 75 personen, of op het terras van de bar met prachtig uitzicht over het landgoed.

De schuur ofwel 'la grange' is centraal gelegen en grenst aan de binnenplaats van het manoir. De uitstraling van deze grote ruimte is kenmerkend voor deze streek. De mix van zichtbare houten balken en stenen muren maken het tot een perfecte locatie om 50 tot 140 gasten te verwelkomen, in welke opstelling u het ook wenst.

Maar het is niet alleen onze ervaring, de uitstekende catering en prachtige omgeving die Longeveau tot een ideale plek maken voor uw bruiloft. Wij zijn in staat u en uw genodigden een ervaring te bezorgen, die niet alleen bestaat uit het faciliteren van uw 'grote dag', maar wellicht uit een onvergetelijk verblijf van meerdere dagen.

Waarom nodigt u een paar dagen voor de bruiloft uw familie en vrienden niet uit voor een welkomst BBQ, om zo iedereen alvast in de stemming te brengen? Of wellicht voor of na de bruiloft een aantal activiteiten inplannen, zoals een rondje golf, tennis, jeu de boules, of simpelweg gezamenlijk chillen bij het zwembad? De unieke set-up van Longeveau en de faciliteiten voegen al jaren lang een onvergetelijk element toe aan de mooiste dag van vele koppels.

Het 16e eeuwse landgoed Le Manoir de Longeveau beschikt in totaal over meer dan 30 self-catering cottages, een 9-holes golfbaan, 3 tennisbanen, 5 zwembaden en een peuterbad, een eigen restaurant en een bar.

Ook kunnen wij lokaal alle benodigde professionele services inhuren die ertoe bijdragen dat u geniet en zich kunt ontspannen, in de wetenschap dat alles voor de grote dag geregeld is.

Bruiloft Diensten

Bij Longeveau is de “sky the limit”...of het nu om een rustieke, Franse aangelegenheid gaat met slechts een paar vrienden en familie, of een meer formele dag met 150 gasten, wij zijn er om u te helpen om de dag van uw leven te organiseren en wij doen dat graag!

U kunt direct met ons samenwerken of met behulp van een wedding planner; wij doen er in ieder geval alles aan om uw dromen uit te laten komen.

Wij kunnen bieden:

 • Alle accommodatie voorzieningen (indien uw gezelgschap groter is dan 140 gasten, kunnen wij samenwerken met lokale partners)
 • Volledige catering ter plaatse mogelijk, bestaande uit een bijzondere selectie bruiloft menu’s
 • Keuze uit diverse gespecialiseerde wedding planners om uw bruiloft te coördineren
 • Welkomst pakket voor elke cottage (een selectie van lekkernijen die u zelf kunt kiezen om uw gasten welkom te heten bij hun aankomst)
 • Additionele welkomst en/of afscheidsevenementen, zoals een BBQ of gezamenlijk ontbijt.
 • Gebruik en decoratie van de ruimte waar de ceremonie plaatsvindt
 • Assistentie in diverse talen

Wij hebben een goede relatie met diverse lokale en regionale dienstverleners;

 • Kapper en make-up specialiste
 • Bloemist
 • Fotograaf
 • Muzikanten (diverse genres)
 • DJ’s
 • Selectie klassieke auto’s

Voor een perfecte en onbezorgde bruiloft kunt u contact met ons opnemen en vragen naar de talloze mogelijkheden.