Header imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader image

Faciliteiten

Waar bij Longeveau de golf en tennis direct in het oog springen, zult u aangenaam verrast worden door het overige aanbod aan faciliteiten dat Longeveau biedt aan haar ‘kleine én grote’ gasten.

Zwembaden

Wij hebben diverse zwembaden beschikbaar op Longeveau voor exclusief gebruik door onze gasten. Het centrale en grootste zwembad meet 12 meter in de lengte en is verwarmd. Direct ernaast bevindt zich het verwarmde peuterbad. Er zijn genoeg ligbedden bij het zwembad aanwezig en de rondom gelegen tuin biedt indien gewenst extra schaduw en privacy. Een tweede zwembad is iets verderop gelegen en behoort bij een cluster van 5 vakantiehuizen. Tevens zijn er nog 3 zwembaden bovenop de heuvel, stuk voor stuk met prachtig uitzicht over de vallei. Een is bestemd voor de huizen van de hameau Puygironde; de woningen L’Emilienne en Le Catalpa beschikken ieder over een privé zwembad. Al onze zwembaden zijn volledig beveiligd.

Sport schuur

In onze sport schuur is de charme van het originele gebouw bewaard gebleven. De ruimte is heerlijk koel en uitermate geschikt voor diverse indoor sporten, zoals compact tennis, basketbal, zaalvoetbal, etc. Een welkome onderbreking van de dag en heerlijke plek om even te ontsnappen aan de middagzon.

Kinderen

Een van de speelplekken met onder meer picknicktafel en zandbank, is gelegen direct naast onze bar en is ideaal voor de allerkleinsten. Een tweede volledig omheinde kinderspeelplaats met onder meer schommels, een klimrek en glijbaan, is gelegen in de tuin van de crèche. Onze professioneel gerunde crèche biedt bovendien een keur aan speelgoed voor binnen en buiten en kinderboeken. Een geheim speelhuisje is verborgen aan de achterzijde van het manoir...

Andere activiteiten

Tafeltennis, jeu de boule en een biljart complementeren de faciliteiten die wij bieden. Ook vinden er in het seizoen wekelijks informele tenniswedstrijden plaats met de kinderen en de volwassenen, onder andere op de maandagavond voorafgaand aan onze populaire familie-BBQ!

Wandelen & Fietsen

Longeveau wordt omgeven door een lieflijk landschap met glooiende heuvels, rivieren en prachtige dorpjes en gehuchten om te ontdekken. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten en indien gewenst, kunt u bij een lokale verhuurder fietsen huren die gratis worden afgeleverd bij Longeveau.