Header imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader image

Evenementen

Of het nu zakelijk is of voor uw plezier, Le Manoir de Longeveau is de perfecte locatie voor uw evenement. Onze accommodatie is uitgebreid en varieert in grootte, tot een capaciteit voor zo’n 140 gasten. We hebben tot uw beschikking staan onder meer onze klassieke Franse binnenplaats, vaak een populaire keuze voor sociale bijeenkomsten tijdens de warme maanden.

Wij hebben veel ervaring met het organiseren van bruiloften, partijen, bijeenkomsten, presentaties, team building dagen, conferenties en cursussen. Allen komen om te profiteren van de fantastische faciliteiten, heerlijke keuken en dranken. Uw evenement kan op maat worden samengesteld om het tot een groot succes te maken.

Accommodatie kan geregeld worden in de ruim 30 aantrekkelijk gerenoveerde gîtes, met een capaciteit voor ruim 140 gasten. Veel van onze woningen hebben centrale verwarming en zijn het hele jaar door beschikbaar.

Indien u geïnteresseerd bent in het houden van een evenement op Longeveau, verzoeken wij u contact met ons op te nemen en uw wensen kenbaar te maken.