Header imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader image

Klassieke auto’s

Longeveau is het lokale centrum geworden voor auto enthousiastelingen, met regelmatig bijeenkomsten met zowel klassieke auto’s als moderne sport auto’s. Op de tweede zondag van elke maand wordt er een bijeenkomst gehouden voor klassieke auto’s en staat de binnenplaats vol met Jaguars, Citroëns, oude MG’s, Aston Martins, Renaults, Bentleys, Panhards en andere interessante oude auto’s!

Wij hebben in het verleden speciale dagen georganiseerd voor Ferraris, Lotus’s, Bentleys en Triumphs en ook andere clubs bezoeken ons regelmatig om een dag door te brengen op Longeveau. Wij zijn het regionale centrum voor de ‘MG Car Club de France’ met een aantal bijeenkomsten, waaronder een jaarlijks weekend in september dat mooi samenvalt met het “Circuit des Ramparts” in het nabijgelegen Angouleme.

Voor iedereen die een klassieke auto bezit die gerepareerd moet worden, hebben wij een volledig ingerichte workshop beschikbaar met een gekwalificeerde mecanicien die u kan helpen bij eventueel voorkomende problemen. Wij hebben gewerkt aan een aantal interessante renovatie projecten de afgelopen jaren en zijn altijd wel bezig met minstens één restoratie project.