Header imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader image

Wedstrijden & Evenementen

Met behulp van tennisleraar Bruce Evans, vinden er regelmatig een aantal vaste en seizoens evenementen plaats op Longeveau. Wij hopen voor ieder wat wils te kunnen bieden, van plezier tot meer serieus, oefenen of wedstrijden. Onderstaand vindt u een lijst met de meest populaire evenementen:

Social Tennis

Er is een lokale dames groep die het gehele jaar door speelt op dinsdag en donderdag. Van september to juni spelen zij ‘s-middags van 14h00–16h00, en in het hoogseizoen speelt deze groep op donderdag van 10h00–12h00. Het is een groep van verschillden niveaus en varieert van vier tot twaalf spelers. Zij verwelkomen graag nieuwe spelers of bezoekers, dus wees niet verlegen en speel mee!

Tennis voor Kinderen

Kinderlessen worden in groepsverband gegeven van april tot november op zondag morgen, tussen 10h00–11h30. Het is een open groep en de kosten zijn 5.00€ per les en worden gegeven door Bruce, de leraar. Tijdens de zomer is dit vaak een rede om op Longeveau te blijven en andere kinderen te ontmoeten aan het begin van de week.

Summer Monday tournament

Tijdens de zomermaanden vindt er bijna elke maandag een evenement plaats in de namiddag. In welke vorm dan ook, het is zeer ontspannen en informeel en wordt vaak gevolgd door een BBQ. Dit kan een goede gelegenheid zijn voor onze gasten om andere spelers of stellen te ontmoeten om mee te kunnen tennissen tijdens hun verblijf. Dit maandag evenement is toegankelijk voor iedereen, van elk niveau.

Fun Tournament

Als het in de zomer druk is organiseren wij veelal een “plezier-toernooi” op een door de weekse dag. Details hierover vindt u op het notitiebord of vraag er gerust naar.

Local Tournaments & Events

In juli en augustus zijn er bij veel lokale clubs wedstrijden waar onze gasten ook zeer welkom zijn. Bent u een serieuze speler, meldt u dan aan. U kunt dan contact opnemen met Bruce Evans, de leraar, rechtstreeks op bruce@lepetitroc.co.uk, maar wees op tijd want de data en tijden liggen vast.