Header imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader imageHeader image

Lessen

Lessen op Longeveau kunnen van te voren worden afgesproken of bij uw aankomst. Van half juli tot eind augustus is dit mogelijk per uur, drie keer per dag, vijf dagen van de week.

Zondag

Er is een vrij uur van 09h00–10h00, gevolgd door de kindergroep en dan door volwassenen, van gemiddeld of beginners niveau. Dit laatste uur besteedt met name aandacht aan de basis technieken.

Dinsdag tot Vrijdag

Lessen worden gegeven per uur tussen 08h30 en 11h30, met een extra uur van 11h30–12h30, als het niet te heet is! De kosten bedragen 25.00€ euro per uur voor individuele lessen, 30.00€ per uur voor twee personen en 35.00€ per uur voor drie of meerdere personen.

Bruce Evans is een LTA gekwalificeerde leraar; hij verkreeg zijn ECA in Swansea in 1993, en zijn CCA in Taunton in 1998. Vanaf 1992 tot 2006 was hij PE leraar op een lagere school in West Wales, waar hij nauw betrokken was bij schooltennis. Zodoende is hij zeer geschikt om les te geven aan groepen kinderen, maar ook volwassenen. Naast het lesgeven op Longeveau, speelt hij ook regelmatig op zijn eigen club in Chalais, en in veel toernooien in de omgeving.

Wilt u uw lessen van te voren reserveren, of heeft u interesse om te spelen tijdens één van de lokale toernooien, dan kunt u contact opnemen met Bruce, rechtstreeks op bruce@lepetitroc.co.uk. Anders kunt u het notitiebord bekijken bij uw aankomst, of aan de bar vragen.